Klienterne har ordet

Liselotte Müller

– klient ved en personlig session

“Udover at have nogle fantastiske evner, som gør Maria til en kanon god rådgiver, har hun også en varme, medfølelse og empati, som gør, at man føler sig ganske tryg og meget støttet i sin udvikling. Jeg kan lytte til Maria i timevis; hendes livs­betragtninger er vældigt inspirerende og sætter mange tanker i gang hos mig.”​Dorte Johansen

– klient ved en personlig session

“Jeg oplever, at Maria rådgiver på baggrund af det mest oprigtige ønske om harmoni for det menneske, hun sidder overfor. Maria planter håb. Hun tænder lys og giver troen på, at vi selv besidder evnen til forandring – en forandringsproces som går mod lyset og ikke op ad høje, stejle bjerge. Maria benytter ikke terapeutiske teknikker. Maria ER sin rådgivning. Hun er en stor varm kilde af oprigtighed. Det skaber tillid og tryghed.”Rikke Uldahl

– klient ved en personlig session

“Maria rådgiver ikke kun inden for specifikke personlige spørgsmål, men giver mig også en forståelse af hvordan universet, jorden, mennesker og dyr udvikler sig og fungerer sammen. Hun har logiske og kærlige bud på de helt store spørgsmål: Hvorfor er vi her, hvem er jeg og hvad er meningen med livet.I sessionerne bruger Maria ofte tarotkort. Hun lader det altid være op til min højere bevidsthed, hvad der skal tales om, og lidt efter lidt falder samtalen naturligt på nogle oplevelser, jeg lige har haft, som har været problematiske for mig. Vi får talt om tingene og Maria hjælper mig med at finde frem til en måde at tænke, føle og handle på, der gavner både mig selv og mine omgivelser.Therese Hambo

– klient ved en personlig session

I coaching med Maria er udgangspunktet, at alt er, som det skal være. Verden er som den skal være. Du er, som du skal være. Din partner og familie er helt, som de skal være. Det samme gælder din chef, dine kolleger, din nabo. Det lyder på en gang ret skræmmende og ikke særlig udfordrende. Men det er udfordrende. Forestil dig, at det eneste der er "galt", er hvordan du ser dig selv. At alt kan ordnes i dig og med dine ressourcer. Din ydre verden spejler blot din indre verden.Det tog mig rigtig mange år at begynde at tro på det. Det virkede for hokus pokus agtigt. Og jeg øver mig stadig. Men jeg kan se og mærke de store muligheder for forandring, der kommer, når man ”tager tingene hjem” og tager større ansvar for sit eget liv og det, som sker omkring én. Ikke mindst så man kan begynde at udfylde sit ypperste potentiale til stor glæde for sig selv og sine omgivelser.

 

Karina R. Rasmussen

– værtinde ved plenumsessioner

Jeg har lavet over 25 arrangementer med Maria, hvor jeg har samlet 5-6 personer – hovedsagligt kvinder.​

Sessionen starter med, at vi alle sætter os rundt om bordet og Maria giver en kort introduktion. Under introduktionen fortæller Maria lidt om sin baggrund som rådgiver/tarotlægger men mest om åndsvidenskaben. Åndsvidenskaben er – ifølge Maria – den videnskab, der kan hjælpe os mennesker med at forstå, hvad vores tanker og følelser er for nogle størrelser, og kan forsyne os med nogle værktøjer til at ændre på fastkørte livssituationer og forældede mønstre og forvandle disse til harmonisk adfærd.Herefter kommer deltagere på skift til at sidde ved siden af Maria og ud fra de tarotkort, de trækker – og Marias clairvoyante/clairauditive evner – rådgives og vejledes de med udgangspunkt i de åndelige love og principper (karmaloven, reinkarnationsprincippet (flerlivsprincippet) osv.).

Hvert eneste arrangement har været fantastisk. Og langt de fleste deltagere er gået herfra gladere – og med en nyere og mere positiv tankegang og syn på livet.

Jeg kan kun anbefale at bruge nogle timer i selskab med denne kærlige, skønne, fantastiske og positive kvinde.Et udpluk af kommentarer fra deltagere

  • Tak for en dejlig, interessant, tårevædet, givende, overraskende, overvældende dag i går.

  • Det var så dejligt at møde dig Maria. Tak, Karina, for at lægge hus og lækkerier – og ikke mindst te – til. Hils Maria mange gange ... en særlig vis Q.

  • Hej Alle. Tak for en hyggelig dag med masser tanker og energi. Nu må vi jo bare forsatte vores arbejde. Vi ses sikkert en anden gang.

  • Hej tøser. Tusind tak for en super hyggelig eftermiddag.Jeg er godt nok kommet hjem med mange nye indtryk, og er nu meget træt på den gode måde.

  • Hej alle. Tusind tak for en fantastisk dag i jeres og Marias selskab. Det var en skøn livsbekræftende dag.Jeg faldt i søvn med magasinet over mit hoved.

  • Kære Allesammen. Tak for en utrolig spændende søndag eftermiddag.

  • Tak til jer alle for en FANTASTISK og dejlig eftermiddag, føler mig virkelig beriget af jeres selskab.Til jer der blev tilbage, så håber jeg, at jeres oplevelse ikke blev forringet af, at vi var nogen, der tog afsted før alle var igennem.

  • Tusind tak til dig Karina og Maria for at kaste alt den positive energi i os andre.

  • Fantastisk arrangement...og sikke et stykke kvinde hende Maria....Jeg var vild med hendes energi og hendes viden. Tak for rigtig hyggelig dag.Annette Østergaard

– deltager i en plenumsession

“Jeg har gennem det sidste år deltaget i en gruppe med 5 andre piger, hvor Maria som rådgiver har støttet og vejledt os alle. Vi har mødtes ca. en gang hver 6. uge. Deltagelsen i denne gruppe har for mig betydet en stor personlig udvikling, som den samlede gruppe og ikke mindst skønne Maria har haft stor indflydelse på. Maria i form af sin altid meget præcise og kyndige vejledning, som hun giver meget professionelt med sine tarotkortoplæg samt hendes intuitive guidning.

Gruppen har, efterhånden som vi har lært hinanden bedre at kende, kunnet bidrage aktivt i processen, og alle 6 piger været på en helt unik udviklingsrejse, som bare fortsætter for hver gang vi mødes. Jeg glæder mig meget til min videre rejse sammen med Maria og gruppen.​"Ninka Aurora

– deltager i en venindesession

Maria Langekær er den mest guddommelig og vise person, jeg har mødt i mit liv. Hvis du er parat til forandring, er hun den rette kvinde at opsøge.

En venindesession er en fantastisk mulighed for at knytte endnu tættere og stærkere bånd.

 

Maria overrasker altid, og de udfordringer som jeg har haft i livet, har hun på den kærligste, men bestemte måde fået bearbejdet og vendt, indtil essensen af budskabet er smeltet dybt ind i min sjæl. Den transformation der finder sted, er så dyrebar og med en god veninde ved sin side, kan man hjælpe hinanden med at huske på, hvor man har været, er, og skal hen i livet. Maria er en gave sendt for allerhøjeste sted.“Livet er levende og derfor foranderligt.

 

– Maria Langekær –

 

© 2013 Maria Langekær  |  30 30 59 79  |  ml@questionmark.dk  |  www.livetsværksted.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now